Euroexpo

Välkommen till vår monter på Euro Mine Expo 2014!

Under förra Euro Mine Expo överträffade intresset för vår monter alla våra förväntningar. Vi hade många besökare och träffade både nya och gamla bekanta som fick lära sig mer om Jama, våra produkter och människorna bakom. Självfallet hoppas vi att succén kommer att upprepas och vi hälsar dig välkommen till vår monter som blir på samma plats som förra gången. Och missade du att besöka oss 2012 behöver du inte vara orolig för att inte hitta montern. Hittar du bara till mässområdet så hittar du den. Vi märks!
Länk till Euro Mine Expo’s web-sida

puff1

Se och provkör BK008. Den enda mobila arbetsplattformen som är godkänd enligt maskindirektivet för användning tillsammans med hjullastare. För ensamarbete. Både maskin och plattform kan manövreras från arbetsplattformen!

 

jamahytt

Möt 8000-serien och se kronan på verket efter mer än sex decennier av maskintillverkning inom gruvbranschen. Vi kommer att visa upp den senaste versionen av dessa prisbelönta maskiner med Tier 4 Final-klassade motorer och ett nytt styrsystem med kraftigt förbättrat användargränssnitt.

hjullyft

Se en demonstration av Wheel Carrier, maskinen för hantering av riktigt stora hjul. Dess geniala rullhjul gör att maskinen kan precisionsmanövreras på millimetern.

 

.