Om oss

Eftermarknad

Vår avdelning för service, support och reservdelar är möjligen vår viktigaste. Just därför fokuserar vi extra mycket på den. Inte för att vi förväntar oss problem med våra produkter, de har trots allt marknadens högsta tillgänglighetsfaktor, men vi vet att deras funktion är verksamhetskritiska för våra kunder. Oavsett om det rör sig om planerad underhållsservice, haveri, ett akut behov av reservdelar eller den expertis våra servicetekniker kan erbjuda, så gör vi vårt yttersta för att korta stilleståndstider.

Vår serviceavdelning är givetvis experter på våra maskiner. Oavsett om problemställningen gäller mekanik, hydraulik eller el och elektronik är deras uppgift är att tillgodose våra kunders behov av felavhjälpning, underhållsservice och produktionsstöd.

I vårt huvudlager har vi som absolut målsättning att lagerhålla alla komponenter som ingår som reservdelar i levererade produkter. Lagernivån mäts noggrant mot försäljning, planerad service enligt serviceavtal och inrapporterade statistik. Allt sammantaget är det din garanti för att vi behåller vårt fokus på dina maskiner under hela deras livslängd..